Gasfyr.dk

PRODUKTER


Kildegaard VVS & Gasteknik - Gasfyr.dk


Kildegaard VVS & Gasteknik har siden 1998 udskiftet og serviceret gasfyr på hele Sjælland. Vi installerer årligt et sted mellem 200 og 300 energivenlige gasfyr og oplever stor loyalitet blandt vores kunder. Et bedre kvalitetstempel, kan vi ikke ønske os.


Vi er taknemmelige for, at vores kunder husker os og kommer tilbage næste gang et service eller en udskiftning af gasfyret trænger sig på. Det fortæller os, at det hårde arbejde, vi lægger i relationen til vores kunder, bliver bemærket, og at den kvalitet, vi leverer både i forhold til produkt og service, matcher kundernes forventninger.


Vi er samtidig stolte over vores status som en pålidelig og værdsat samarbejdspartner til Dong Energi og HMN Naturgas siden opstarten i 1998.


Vi er leveringsdygtige i et stort udbud af gaskedler fra de største leverandører på markedet; Vaillant, Bosch, Weishaupt, Viessmann og Geminox. Læs mere om vores mange tilbud under produkter.


Bor du på Sjælland, og er du i tvivl om, hvilket gasfyr, der bedst opfylder dine behov, så er du velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende konsulentbesøg.


Vi dækker som sagt hele Sjælland, men vores kunder kommer i dag primært fra Køge, Greve, Solrød, Roskilde, Kastrup, Dragør, Bjæverskov, Viby, Ishøj, Karslunde, Borup, Ringsted, Haslev, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Sorø og Stevns.